KADAYIF SARMASI

Gönderen Zuhal
250gr. Tel kadayıf
1 kase çekilmiş ceviz
1 çay bardağı tereyağı veya sıvıyağ

Şerbeti için:
3 su bardağı su
2 su bardağı şeker.

Önce şekerle suyu bir tencerede kaynatın. 2-3 dakika kaynadıktan sonra, soğumaya bırakın. 

Elinizle kadayıftan avucunuzu dolduracak kadar kadayıf  alın. İçine ceviz koyup sarmalayın, kapatın. Yağlanmış borcama dizin. 180 derecede uzeri kızarana kadar pişirin. Fırından çıkarınca soğumuş şerbeti üzerine dökün.

1 yorum:

Adsız dedi ki...

Hellο, Ι belіeve your ѕіte
cοulԁ pοѕsibly be haѵing intегnet broωsеr
compаtibility problems. Whenеvеr I lоoκ аt your web
sitе in Ѕafari, іt loοκs fine hoωeνer,
if opening іn Internet Εxрloreг,
it's got some overlapping issues. I merely wanted to give you a quick heads up! Aside from that, excellent blog!

My blog post :: rio all-suite hotel & casino
Also visit my web site : horse betting games for kids

Yorum Gönder

 

ZUHALİN TARİFLERİ Copyright © 2009 Baby Shop is Designed by Ipietoon Sponsored by Emocutez