
Önce ekmekleri kesin. Sucukları dilimleyin. Kaşar peynirini (1 komposto kasesi dolusu)rendeleyin. Çukurca bir kaba ekmek sayısına göre (9-10 dilim falan) yapacaksanız 2 yumurta, daha fazla yapacaksanız 3 yumurta kırın. Kaşar peynirini, kırdığınız yumurtaların içine koyup iyice karıştırın. Bu karışımı ekmeklerin üzerine sürün daha sonra 1,2 dilim sucuk koyun. 190 dereceli (alt-üst) fırında kaşarlar eriyene kadar pişirin.
3 yorum:
Gerçekten çok güzel görünüyorlar. Eskiden yumurtalı beyaz peynirli yapardık.
Yalnız eklememiz gereken kaşar miktarı ne kadar? bilgi verirseniz sevinirim
1 komposto kasesi rendelenmiş kaşar peyniri ve 2 yumurta iyi oluyor. 8-10 dilim ekmek için.
Aslında isteğe bağlı herşey konabilir tabii...
bak buda pratik velezzetliymiş
Yorum Gönder