3 yumurta
1 çay bardağı kakao
1 paket vanilya
200 gr. oda sıcaklığında margarin
1 su bardağı şeker
1 paket kabartma tozu
1 su bardağı dövülmüş fındık
1 çay bardağı hindistan cevizi
1 su bardağı doğranmış incir
Aldığı kadar un
Margarin ve şekeri karıştırıcı (mikser) ile çırpın. Un hariç diğer malzemeleri koyun 5 dk. daha karıştırıcı ile çırpın. Unu ekleyip, ele yapışmayacak bir hamur yapın. Hamurdan ceviz büyüklüğünde parçalar alın. Yuvarlayın fakat bastırmayın. Kakao ile hindistancevizini bir tabakta karıştırın. Kurabiyeleri bu karışıma batırıp tepsiye dizin. Önceden ısıttığınız fırında 170 derecede pişirin.
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
0 yorum:
Yorum Gönder